4500 euro!!

Maar liefst 4500 euro is er ingezameld. Met dank aan alle motorrijders, clubs en sponsoren. Een mooi verslag staat er op RegioHoogeveen.nl

Eindstand aantal inschrijvingen

De officiële eindstand is door onze eigen notaris bepaald op 343. Over enkele dagen wordt ook het eindbedrag bekendgemaakt dat we gaan overmaken naar Stichting Opkikker.

Winnaar darttoernooi MC Black Eagle

Tijdens de pokerrun organiseerde MC Black Eagle een darttoernooi, waarvan de opbrengsten ook naar de Pokerrun gingen. De prijs was een sport weekendarrangement gesponsord door Sportlandgoed en Hobi Sports. Op de foto de gelukkige winnaar Willem Loof en Rene Poker van MC Black Eagle

Pokerrun 2016

Pokerrun 2016 foto’s

Het heeft even geduurd maar hier zijn dan eindelijk de foto’s van de pokerrun. Onze huisfotograaf heeft het erg druk gehad met het ontwikkelen.

deel 1    deel 2   deel 3   deel 4   deel 5

11 juni 2016 – de 5e pokerrun

We hebben hem weer gehad. De 5e Pokerrun van MC Motorhead is geweest. Grote aantallen motorrijders hebben de ronde gedaan en hebben zich in gezet voor het goede doel. Er viel helaas 1 ongeval te betreuren. Een motorrijder uit Kampen kwam ten val in Duitsland (Laar) en heeft een aantal hechtingen meegekregen uit het ziekenhuis in Hardenberg. Daarna door onze pechhulpdienst naar huis gebracht. Gelukkig niet ernstig. Verder is er 1 pechgeval gemeld, maar die heeft het zelf kunnen oplossen. Team “Volle Porre” uit Hoogeveen was in 3,5 uur rond, maar helaas ging het niet om de snelste tijd. De veerpont bij Genemuiden kreeg dit keer echt last van het geheenenweer varen met al die motoren en was blij dat de dag voorbij was. In Kraggenburg zijn er 2 kisten appels doorgegaan en in Steenwijk smaakten de oliebollen weer voortreffelijk. 

Ondanks intensieve gesprekken van de leden van CMA met de Grote Baas is er her en der traditioneel een druppel regen gevallen. Toch was iedereen laaiend enthousiast en duurde de afterparty tot in de vroege ochtend. De overnachters werden de volgende morgen getrakteerd op een stevig ontbijt.

 
De prijzen werden gewonnen door:
 
1e prijs met carre 9 door Ramon van Dijk (op de foto de gelukkige winnaar)
2e prijs met carre 4 door A. Temmink
3e prijs met carre 3 door Laura de Graaf
 
De eerste foto’s zijn beschikbaar. klik hier (er komen nog veel meer, hou de website in de gaten)
 
update 17 juni: Foto collage gemaakt door Gait van Roving Spirit. Klik hier

 

  • Pokerrun 2016
  • Pokerrun 2016
  • Pokerrun 2016